Дом за възрастни хора САНУС ЛАЙФ
гр. София, кв. Суходол


 

Домът за възрастни хора  е разположен на територията на квартал Суходол, гр. София, на тихо и уединено място, в непосредствена близост до природата, и същевременно е отдалечен само на 25 минути с автомобил от центъра на Столицата.

Домът предлага набор от услуги, дейности и удобства - персонал за хранене и грижи на място 24 часа в денонощието. На разположение на всички домуващи е медицински персонал, който оказва при необходимост медицински грижи – прегледи, консултации, взимане на кръв за изследвания.

Фокусирайки се върху внимателни и индивидуализирани нужди, домуващите могат да се възползват от помощ при къпане, обличане, лекарства, както и специални нужди, които могат да възникнат.

Всички домуващи са добре дошли да се насладят на общите пространства на Дома - трапезария, дневна и кухня,оборудвани с всички необходими уреди. Домът разполага и с прекрасен озеленен двор, подходящ както за отдих и събирания, така и за разнообразни занимателни дейности – градинарство, гимнастика, разходки на чист въздух.

Всяка стая разполага с легла, гардероби, телевизор с плосък екран, тераса.

Домът организира и различни социални, културни и образователни мероприятия. Нашият персонал се старае да създаде комфортна среда с много грижа, внимание и индивидуален подход към всеки живущ.

 

Цени и услуги

Месечната такса включва домакинска работа, санитарни грижи и материали, изхранване, лична помощ и много социални и развлекателни дейности. Разходите за лекарства и консумативи се заплащат допълнително. Ние Ви съветваме да изберете тези, които отговарят най-добре на Вашите нужди и желания.

Нашият стремеж е да предоставим на домуващите чувство за безопасност и удовлетвореност, като предлагаме удобства като:

  • 3 питателни хранения всеки ден;
  • Почистване на стаите;
  • Индивидуални и групови дейности;
  • Медицински прегледи;
  • Ежедневно наблюдение от медицински персонал;
  • Услуги за лична хигиена;
  • Комунални услуги;
  • Седмична пералня;
  • 24-часова охрана и система за видеонаблюдение.
 

Групите, според обема грижи, в които разпределяме нашите домуващи са следните:

 

1-ва група: подвижни, здрави хора, на самообслужване.

2-ра група: слаби или почти неподвижни хора, с невъзможност за цялостно самостоятелно обслужване и нужда от помощ при тоалет и разходка, с риск от падане.

3-та група: неподвижни хора, с риск от залежаване и развитие на декубитални рани, но в съзнание и контактни. Пациентите са абсолютно зависими от грижите на персонала за хранене за всички физиологични нужди.

 

Независимо дали Вашият близък човек се нуждае от помощ при вземането на лекарства, по-сериозна помощ като асистиране по време на къпане и обличане, или изисква внимателно 24-часово наблюдение и медицинска грижа, нашият персонал ще се погрижи за всичко това.

Очакваме с нетърпение да се срещнем с Вас, за да обсъдим Вашите нужди и предпочитания за настаняване. Дори да сте посетили и други домове преди нас, ние сме уверени - Вие ще забележите, че сме различни!

Телефон за допълнителна информация: 088 777 0 222

Галерия

 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови