profilaktika firmi

Медицински център “САНУС 2000”

организира и провежда профилактика на корпоративни клиенти вече 15 години. Профилактичните пакети се избират в зависимост от желанието на Възложителя. Ние можем да Ви посъветваме какви прегледи и изследвания да изберете за Вашия персонал. Най-често профилактичните прегледи включват прегледи при следните специалисти – вътрешни болести, невролог, офталмолог, гинеколог, УНГ, хирург, както и ехографска диагностика – ехографии на коремни органи, млечни жлези, простата, щитовидна жлеза.

 Лабораторни изследвания могат да бъдат направени на място, в модерно оборудвана лаборатория – изследване на пълна кръвна картина, биохимични показатели, изследване на урина, хормони и др. С цел да се осигури максимална конфиденциалност по време на прегледите и да се избегне чакане пред кабинетите, по време на профилактичните прегледи, Центърът не е отворен за други пациенти. Прегледите се провеждат в комфотна обстановка, в обособени и луксозно обзаведени кабинети. На всеки пациент се оформя индивидуално здравно досие, което може на по-късен етап да послужи за службата по трудова медицина.

 

Можете да направите запитване за оферта на телефон: 0887 770 222 

или на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

 

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ СА:

 

sanus btv  sanus nova tv sanus lilly  sanus sport toto  sanus cez group 
 sanus vip  sanus piraeus  sanus uni  sanus kzp  sanus overgaz
sanus bulgartabac sanus alpha bank  sanus borika  sanus dzi  sanus kzld 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови